FOTOGRAFIRANJE PROSTOROV OZ. NEPREMIČNIN

FOTOGRAFIJA, KI SE IZPLAČA

Profesionalne fotografije nepremičnin so investicija in ne strošek

POVEČANA PRODAJA

Najemodajalci s profesionalnimi fotografijami ponavadi zaslužijo več kot ostali v njihovem območju. Hkrati je zaradi večje privlačnosti stanovanja možnost prodaje večja.

PRVI VTIS

Fotografija je (prvI) ključen dejavnik, ki vpliva pri odločitvi kupca, oziroma stranke.

VIŠJE CENE

Večina najemodajalcev, si po osvežitvi fotografij lahko privošči zvišanje cen. Tudi ob prodaji stanovanja lahko dobre fotografije pripomorejo k vrednosti nepremičnine.

vir : Airbnb

Razlike med amatersko in profesionalno fotografijo.

S pomikanjem levo in desno vidite razliko med PREJ in POTEM.

Mnenja zadovoljnih strank

Gašper

VODJA MARKETINGA 

 

S punco sva več mesecev neuspešno prodajala stanovanje v Ljubljani. Nato mi je Anže ponudil profesionalno fotografiranje stanovanja. Sledilo je ogromno klicev in ogledov, stanovanje pa sva prodala 3 tedne kasneje!

Gregor

APARTMAJI HENIGMAN

 

Anže je fotografiral naše apartmaje v Bohinju. Povečanje obiska je bilo opazno po osvežitvi fotografij. Kot kaže se večina ljudi odloči za rezervacijo apartmaja na podlagi fotografij.

Branka

PASJI SALON SUPERTETKA

 

Ob odprtju novega salončka smo potrebovali kvalitetne fotografije za objavo na spletni strani ter Facebooku. Anže je opravil odlično delo, ter nam posnel celo predstavitveni video prostorov.

Potrebujem le še..

Potrebujem le še nekaj podatkov o vaši nepremičnini in v kratkem boste prejeli odgovor z ponudbo oblikovano posebej za vas. Izgubiti nimate kaj, kaj še čakate?

 

DaNe
 

Dodatno sporočilo

Kontaktirate me lahko tudi preko telefonske številke +386 40 464 929

Spodaj pa si lahko ogledate še nekaj izmed fotografij.