fbpx

POROČNO FOTOGRAFIRANJE – POROČNI FOTOGRAF

Hej,

 

Se bliža vajin veliki dan?

Imata že določen datum in potrebujeta le še poročnega fotografa?

Moje ime je Anže, sem poročni fotograf. Sem zabavna, preprosta in odprta oseba, ki se prilagodi vajinim željam in pričakovanjem. Upam, da opazita, da so moje poročne fotografije dodobra premišljene in skrbno obdelane. 🙂  


Za mano je že 10 let fotografiranja in 6 let poročnega fotografiranja. Skupaj sem uspešno fotografiral že preko 35 porok po vseh koncih Slovenije.

S parom se po navadi spoznamo na kavici ali pa na online sestanku, kjer se dogovorimo o vajinih željah in poteku fotografiranja.

V večini primerov fotografiranje zajema moje spremstvo čez celoten poročni dan. Od jutranjih priprav pa vse do razreza torte na zabavi. Paru pomagam pri določitvni končnega timeline-a na poročni dan, da imamo vmes dovolj časa tudi za fotografiranje v naravi. Pomagam tudi pri izboru potencialnih lokacij v bližnji okolici poroke.

 

Po poroki sledi čas za obdelavo in pregled vseh fotografij. Prvi korak je seveda dvojna kopija vseh fotografij, da so te zavarovane. Potem sledi selekcija fotografij, kjer iz vseh tisočih fotografij izberem najboljše in jih uvrstim v ” predalček ” za kasnejšo obdelavo. Paru že po nekaj dneh po poroki vedno pošljem prve fotografije, da jih lahko delita z znanci, objavita na svojih socialnih omrežjih ipd. 

 

Sledi skrbna obdelava vseh izbranih poročnih fotografij. Če govorimo o celodnevnem poročnem fotografinju, prejmeta nekje med 600-800 obdelanih fotografij. 

 

Ponujam tudi možnost oblikovanja in tiska tudi poročne fotoknjige, kjer je izbranih okoli 150 najlepših fotografij dneva. Seveda lahko izbirata tudi število platnic,  barve platnic – v primeru platnenih itd. 

Bi imela tudi poročni video? Oglejta si spodnji primer in preverita Diamantni paket.

Ker verjamem, da vaju zanima cenik, sem spodaj pripravil nekaj poročnih paketov, ki bi vaju morda zanimali. Z veseljem pa sestavim poročno ponudbo čisto po vajinih željah. 

Preverita, če sem na vajin termin še prost.


   

  PriporočiloGoogleFacebookInstagramOmisli.siDrugo
   

  Poročna fotoknjiga

  Da poročnega dne zares ne bosta pozabila, nudim tudi oblikovanje in tisk poročne fotoknjige, ki bo obudila spomine poročnega dne in prikazala vajino nepozabno poročno zgodbo.

   

  Primer na fotografijah. 

  Zbral sem nekaj odzivov parov ob prejemu fotografij

  Ema & Anže

  Ravnokar sva prenesla slike! Adijo pamet, NORE SO.
  Ful so dobr obdelane, všeč nama je vse!

  Urška & Patricij

  Ciao! Sva dobila. Hvala. Slike so izvrstne! Boljšega fotografa ne bi mogla dobit. Vse super… Vsi navdušeni… Hvala ti še enkrat za vse!

  Tina & Anže

  Sva pogledala fotografije, supeeer res! Hvala ti še enkrat za vse, več kot odlično si opravil svoje delo!!